Over CLC Midden-Nederland

Martijn en Joke Haaijer zijn een City Life Church connectgroep voor mensen in midden Nederland die het geloof met elkaar willen delen. Het verlangen is dat uit deze connectgroep een City Life Church ontstaat met meer connectgroepen, levendige worship, goed Bijbels onderwijs en een te gek jongeren- en kinderprogramma. Waar jij je thuis voelt. De connectgroep zal vooralsnog om de week plaatsvinden op zondagmiddag.

Martijn en Joke zijn al vele jaren actief in leiderschapsrollen in gemeentes in ons netwerk. Zij hebben sterk ervaren dat het voor hen nu de tijd is om Erald en Mathilde (senior pastors van City Life Church) te ondersteunen in hun bediening. De afgelopen maanden zijn we samen gaan bidden en dromen voor de regio waar zij wonen. We geloven dat het goed is om een plaats te creëren, in deze regio, voor mensen die God willen leren kennen, vrijheid te ervaren en een verschil willen maken in hun eigen omgeving.

CLC Midden-Nederland nodigt je uit voor de eerstvolgende connectgroepmeeting in Soest op zondag 16 augustus van 16.00 tot  18.00 uur in de kleine Melm, Eemweg 4 Soest.

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen en om met elkaar de reis, het leven met God, te maken. Ze voorzien in goede vriendschappen, gezelligheid, ondersteuning en onderwijs vanuit de Bijbel.

Er is al een enthousiaste groep, maar we zijn ook op zoek naar jou! Heb jij interesse om deel te worden van een startende, levendige community in het midden van het land? Laat het ons weten in een e-mail naar info@clcmiddennederland.nl of via social media.

We hopen je te ontmoeten!

X